Solutii de mediu SMART ENVIRONMENT

Ministerul Mediului declara ca se vor schimba termenele de comercializare ale produselor fara SGR

Ministerul Mediului declara ca se vor schimba termenele de comercializare ale produselor fara SGRSchimbare în sistemul de garanție-returnare. Ce decizie a luat (capital.ro)

si acest link 

 ULTIMA ORĂ În urma contestării SGR de mai multe firme, Guvernul amână interdicția comercializării ambalajelor fără marcaj. Riscul ”destabilizării economiei” | PROFIT.ro


Ca urmare, Guvernul va reveni la termenul inițial prevăzut în 2021, privind stabilirea sistemului de garanție-returnare pentru ambalaje primare nereutilizabile, astfel că stocurile respective vor putea fi introduse pe piață, respectiv comercializate, cel târziu până la data de 31 decembrie  2024, dată după care introducerea acestora pe piața națională, respectiv comercializarea lor este interzisă.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/perspective/schimbari-legislative-pentru-firme/ultima-ora-in-urma-contestarii-sgr-de-mai-multe-firme-guvernul-amana-interdictia-comercializarii-ambalajelor-fara-marcaj-riscul-destabilizarii-economiei-21528783


 Am cautat in legislatia aparuta ..pana in prezent nu a aparut nicio modificare. Doar discutii..  Imediat ce voi afla ceva va informez. 

 Oricum si cu prelungirea termenului si fara  asta.. Sistemul merge foarte deficitar.  ori nu functioneaza deloc.. nici la ore matinale.. la 3 la 4 dimineata.. ori cand se deschide nu poti sa accesezi nimic… pare totul ok..in realitate nu se incarca nimic. 
 
 In speranta optimista ca toate se vor regla, 

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cum pot să te ajut?