Solutii de mediu SMART ENVIRONMENT

Despre noi

Cine suntem?

Societatea SMART ENVIRONMENT SRL este formată din profesioniști în domeniul protecției mediului. Compania a fost înființată în anul 2015, însă experiența noastră pe piață este de 9 ani, întrucât înainte de înființarea companiei am profesat în sistem PFA, tot în acest domeniu, timp de aproximativ 3 ani. Putem afirma cu mândrie că în momentul de față avem clienți cu care colaborăm încă de la începutul activității noastre. Încrederea acestora în noi, în toți acești ani, este pentru noi o confirmare a faptului că ne îndeplinim cu success atribuțiile.

Smart Environment se ocupă de întreaga activitate din domeniul protecției mediului, ținând cont de specificul fiecărei companii și de caracteristicile ce decurg din acesta. Din dorința de a livra servicii complete și de calitate, specialiștii nostri reprezintă clienții la controalele de mediu, fiind printre puținele companii care fac acest lucru.

Pentru o colaborare eficientă, transmitem lunar pe e-mail confirmarea depunerilor raportărilor și punem la dispoziție toate link-urile de verificare, oferind astfel clienților certitudinea unui lucru bine făcut. Corespondența cu clienții este una continuă și tratăm cu maximă seriozitate orice solicitare venită din partea acestora.

 Pe timpul pandemiei am respectat întru totul recomandările de distanțare socială și ne-am adaptat stilul de lucru, pentru a putea oferi clienților noștri aceeași promptitudine cu care i-am obișnuit. Astfel că relaționarea cu instituțiile statului s-a efectuat în sistem online și telefonic, fără a pune în pericol sănătatea noastră și a celor din jur.

 Activitatea noastră este extinsă la nivel național, având clienți în mai multe regiuni ale țării, nu doar în București.

Ce servicii oferim?

 • Evidența Gestiunii Deșeurilor;  
 • Întocmirea și depunerea Declarațiilor AFM;
 • Informare legislativă ce ține de domeniul de activitate al fiecărui client;
 • Întocmirea documentației de obținere a Autorizațiilor de Mediu;
 • Întocmirea documentației de obținere a Acordului de Ape Uzate; 
 • Întocmirea documentației pentru Programul Rabla; 
 • Raportări lunare, trimestriale și anuale către APM, AFM și ANPM.
 • Întocmirea documentației de obținere a Certificatului Fiscal AFM; 
 • Diverse alte servicii, în funcție de activitatea fiecărei companii.

   Ce ne diferențiază?

 • Adaptăm serviciile oferite în funcție de specificul fiecărui client, prin urmare oferta noastră de servicii este una vastă și personalizată, în funcție de fiecare companie.
 • Specialiștii noștri oferă suport și consultanță în cadrul controalelor de mediu, iar clienții noștri sunt mai relaxați știind că au în echipa lor o persoană expertă în domeniu.   
 • Colaborăm cu firme partenere pentru realizarea întregii game de servicii pentru Mediu necesare fiecărui client: 

– OIREP Ambalaje;
– OIREP EEE;
– OIREP Baterii și Acumulatori;
– firme de vidanjare, firme de efectuarea analize de apă, zgomot, emisii, imisii, firme de colectare deșeuri reciclabile, firme acreditate RENAR pentru întocmirea documentației de autorizare de gospodărire a apei.

 • În momentul încheierii unui contract de colaborare, Smart Environment preia toate obligațiile și activitățile care țin de protecția mediului. Specialiștii noștri propun diverse soluții benefice pentru client, iar acesta alege varianta pe care o consideră cea mai potrivită. 
 • Recomandăm și colaborăm cu firme cu expeiență, ce oferă servicii conexe: de colectare deșeuri reciclabile, de vidanajare, de analize de apă uzată, de analize zgomot, miros, etc.
 • La începutul fiecărui an punem la dispoziție clienților noștri un Raport Anual de Activitate pentru anul anterior, care cuprinde atât informații relevante pentru fiecare companie, cât și modul și data la care echipa noastră a întocmit și raportat fiecare situație.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina noastră web, sau să ne contactați prin e-mail sau telefon. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, cu toate informațiile necesare.

Persoane de Contact / Management:
DUMITRESCU Ana – 0737.313.332

Email: office@smartmediu.ro

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cum pot să te ajut?