Solutii de mediu SMART ENVIRONMENT
<h1 class="entry-title">Archives: Testimonials</h1>
01 aug.

Marius Blaga

„Au o echipa profesionistă care duce la bun sfârșit orice proiect. O echipă dinamică și performantă, nivelul profesionalismului de care am beneficiat sunt lăudabile.”

01 iul.

Ana Vischi

„Suportul pentru aplicarea legislației în domeniul protecției mediului este extraordinară. Asistență si consultanță excelentă pentru clienți. Îi recomand cu mare drag.”

01 mai

Andrei Anastase

„Cel mai bun suport si consultanta pentru protectia mediului pentru clienți. Rapid, a avut grijă de toate problemele mele și am fost adus la zi cu toate modificările legislative, din domeniu.”

17 apr.

Roxana Iordache

„Mi-au oferit suport în tot ceea ce înseamnă documentație, autorizații mediu, autorizații de funcționare, etc., și am păstrat colaborarea pentru evidența deșeurilor si raportarea lor catre ANPM.„

01 mart.

Alexandru Nica

„Mult suflet și multă pricepere, acestea sunt lucrurile pe care le-am remarcat cel mai repede în colaborarea cu Smart Environment. Îi recomandăm cu încredere tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri.”

11 ian.

Ionut Lapusneanu

„Vreau să vă mulţumesc pentru atenţie, promptitduine şi calitatea serviciilor oferite. A fost deosebit! Rămânem în legătură şi pentru viitor.”

11 ian.

Alexandra Ion

„Am ales Smart Environment datorită promptitudinii şi a flexibilităţii de care au dat dovadă, ţinând cont totodată de preţurile competitive pe care le practică pe piaţa de servicii de consultanta pentru mediu. Recomand cu plăcere Smart Environment – o companie de încredere, în plină dezvoltare!”